Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: RGZC: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) - AVGUST 2010

Pozdravljeni, pošiljamo kratek pregled dogodkov na RGZC jeseni, da boste lahko preverili vsebine in si morebiti rezervirali termine za udeležbo! Vabljeni k ogledu!

Arhiv: RGZC: Vabilo na svečano podelitev priznanj in diplom najboljšim inovacijam v celjski regiji za leto 2009, v sredo, 23. junija 2010, ob 13. uri

Spoštovani, vabimo vas na SVEČANO PODELITEV PRIZNANJ IN DIPLOM najboljšim inovacijam celjske regije za leto 2009, v sredo, 23. junija 2010 ob 13. uri, na RGZC! Tokratne inovacije so spet nekaj posebnega! Prispevajte k svečanosti in s svojo udeležbo izkažite priznanje inovatorjem!

Arhiv: RGZC: BELEŽKA tematske okrogle mize na temo POSLOVNA ODLIČNOST – IZKUŠNJE finalistov PRSPO 2009

RGZC: BELEŽKA tematske okrogle mize na temo POSLOVNA ODLIČNOST – IZKUŠNJE finalistov PRSPO 2009, ki je bila v torek, 15. junija 2010, ob 13.00 uri, RGZ Celje, Ljubljanska 14, Celje.

Arhiv: RGZC: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) - JUNIJ 2010

Vabljeni na Svečano podelitev priznanj in diplom najboljšim inovacijam v letu 2009, ki bo 23. junija 2010 ob 13. uri na RGZC, Ljubljanska 14, Celje!

Arhiv: RGZC: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) - JUNIJ 2010

Podjetniki, računovodje pozor: BONITETE, DARILA, DONACIJE V LUČI DAVČNE ZAKONODAJE; - Želite izvedeti več o različnih možnostih zaposlovanja ali o možnostih alternativnega reševanje delovnih sporov? - Vam delajo probleme izterjava dolga preko sodišča ali E-IZVRŠBE? - Kako poteka postopek OBVEZNEGA POTRJEVANJA DOVOLILNIC v prometu? - Vabljeni na RGZC!

Arhiv: RGZC: okrogla miza POSLOVNA ODLIČNOST - izkušnje finalistov PRSPO 2009, 15. junij 2010

Odlične organizacije so tiste, ki so sposobne hitrega in učinkovitega prilagajanja na spremembe v okolju s pomočjo različnih managerskih orodij, ne glede na sektor delovanja. Eno izmed orodij je tudi MODEL ODLIČNOSTI EFQM, katerega uporaba se že od leta 1998 dalje v Sloveniji promovira v okviru državne nagrade za kakovost - priznanja Republike Slovenije za poslovno odličnost (PRSPO). Da bi bolje spoznali priložnosti, ki jih uporaba modela ponuja, vas na pobudo članov RGZC in Društva kadrovskih delavcev Celje vabimo na tematsko okroglo mizo POSLOVNA ODLIČNOST – IZKUŠNJE finalistov PRSPO 2009! Vabljeni!

Arhiv: RGZC: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) - MAJ / JUNIJ 2010

Sodelujte na IZJEMNO AKTUALNI delavnici Uvajanje energetskega managementa v podjetjih; - Računovodski servisi - tokratne seje ne smete zamuditi! - Podjetniki, računovodje POZOR: bonitete, darila, donacije v luči davčne zakonodaje; - Želite izvedeti več o različnih možnostih zaposlovanja ali o možnostih alternativnega reševanje delovnih sporov? - Vam delajo probleme izterjava dolga preko sodišča ali E-izvršbe? - Vabljeni na RGZC!

Arhiv: RGZ Celje: Delavnica Uvajanje energetskega managementa v podjetjih - varčevanje z energijo, 1. junij 2010

RGZC - v torek, 1. junija 2010 - NE ZAMUDITE interaktivne delavnice, ki jo organiziramo v sodelovanju s Petrolom Energetiko d.o.o. Spoznali boste upravljanje z energijo (kazalniki za spremljanje in izboljšanje porabe energije,…), obvladovanje porabe zemeljskega plina v podjetjih, raba električne energije v podjetjih, raba obnovljivih virov energije ( OVE ) in učinkovite rabe energije ( URE ) ter spodbude s strani države. Vsebine bodo predstavili strokovnjaki s področja energetike iz podjetja Petrol Energetika, d.o.o., Ravne na Koroškem, ki bodo z veseljem odgovorili na vaša vprašanja.

Arhiv: RGZC: Srečanje s Slovensko gospodarsko zvezo v Celovcu, 27. maj 2010

Na srečanju bodo, poleg predstavnikov SGZ v Celovcu, še predstavniki Gospodarske zbornice Koroške, Zveze bank in posojilnic idr. Srečanja se bodo udeležili predstavniki OOZ celjske regije, župan MO Celje, iz RGZC priključi 3-5 predstavnikov. To je prvi korak na poti vzpostavitve poslovnih povezav. Do srečanja bi bilo potrebno med člani ugotoviti, kakšen interes imajo za sodelovanje (področja, načini idr.), tako da bi na sestanku v Celovcu lahko te informacije že predstavili. V drugem koraku, ki je planiran za mesec oktober 2010, pa bi peljali v Celovec člane, ki so bodo zainteresirani za sodelovanje in jim omogočili direkten kontakt oz. poslovna srečanja s potencialnimi poslovnimi partnerji. Vabljeni!

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.