Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) - FEBRUAR 2010

Ne zamudite odličnega seminarja RGZC Davčni obračun in letno poročilo 2009 v sredo, 3. februarja 2010! ODPRT JE RAZPIS ZA ZBIRANJE INOVACIJSKIH PREDLOGOV CELJSKE REGIJE;

Arhiv: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) - JANUAR 2010

ODPRT JE RAZPIS ZA ZBIRANJE INOVACIJSKIH PREDLOGOV CELJSKE REGIJE; POSVET GOSPODARSTVENIKOV CELJSKEGA Z MINISTROM MVZT g. GOLOBIČEM, DRŽAVNO SEKRETARKO MGZ mag. DARJO RADIĆ in predstavniki Službe Vlade RS za razvoj in evropske zadeve;

Arhiv: RGZ Celje: Posvet za gospodarstvenike Celjskega z MVZT, 27. januarja 2010

MVZT pripravlja v sodelovanju z Regionalno gospodarsko zbornico Celje posvet za gospodarstvenike s Celjskega, ki bo v sredo, 27. januarja 2010, ob 10. uri v prostorih Regionalne gospodarske zbornice Celje. MVZT s tem izpolnjuje obljubo, da bodo posvete z gospodarskimi zbornicami, ki so jih imeli v letu 2009, ponovili in skupaj z vami kritično preverili uspeh javnih razpisov, namenjenih gospodarstvu, protikriznih ukrepov vlade ter kje vidite možnosti za boljše sodelovanje med gospodarstvom in znanostjo ter za večjo učinkovitost razpisov, ki jih razpisuje država.

Arhiv: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) - JANUAR 2010

Dogodki na RGZC v januarju, aktualni razpisi ....

Arhiv: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) - JANUAR 2010

Ne zamudite dogodkov, ki jih organiziramo za vas!

Spletni seminar: Kako uspešno pripraviti in prijaviti inovacijo na razpis

Območne in gospodarske zbornice so objavile regionalne razpise za inovacije. Vabimo vas, da se udeležite spletnega seminarja, kjer bomo predstavili novosti letošnjega razpisa in vas seznanili, kako uspešno pripraviti in prijaviti inovacijo na razpise.

Arhiv: Glasuj za tvojo naj inovacijo!

Gospodarska zbornica Slovenije bo 26. septembra 2018 na Brdu pri Kranju v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologije in SPIRIT Slovenija podelila priznanja za najboljše inovacije 2018. Letos se za zlata, srebrna in bronasta nacionalna priznanja ter diplome poteguje 42 najboljših inovacij iz 13 regij, ki jih ocenjuje posebna strokovna komisija. Inovacije si oglej na spletni strani.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.