Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: RGZC: Vabilo na predstavitev projekta Ustvarjanje podpornega okolja za izboljšanje delovnih procesov in razmer na področju varovanja zdravja v gradbeništvu

Vabljeni na brezplačno predstavitev projekta »Ustvarjanje podpornega okolja za izboljšanje delovnih procesov in razmer na področju varovanja zdravja v gradbeništvu«!

Arhiv: RGZC: Projekt »Ustvarjanje podpornega okolja za izboljšanje delovnih procesov in razmer na področju varovanja zdravja v gradbeništvu«

RGZC, skupaj s podizvajalci projekta Racio razvoj d.o.o., Kova d.o.o., Studio Proteus v okviru raziskovalnega projekta Ustvarjanje podpornega okolja za izboljšanje delovnih procesov in razmer na področju varovanja zdravja v gradbeništvu na primeru panoge gradbeništva izvaja raziskavo o vzrokih in posledicah stresa, izgorevanja na delovnem mestu, absentizma, prezentizma in fluktuacije. Ukrepe in nove prakse želimo kar se da približati potrebam gospodarstva in upamo, da bomo tudi z vašo pomočjo uresničili zastavljene cilje in se vam že v naprej zahvaljujemo za morebitno pripravljenost.

Arhiv: RGZC:Čezmejno poslovno srečanje SLOVENIJA – AVSTRIJA, 16. novembra 2010, Pliberk

Maja 2011, ko se bodo sprostile zadnje omejitve pri opravljanju storitev v Avstriji, se bodo povečale poslovne priložnosti tako za slovenska kot avstrijska podjetja. Zdaj je čas, da se seznanite z novimi okoliščinami, da načrtujete poslovanje z Avstrijo po maju 2011.

Arhiv: RGZC: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) - NOVEMBER 2010

Spoštovani, kar nekaj dogodkov in informacij smo vam pripravili! Vabljeni k ogledu!

Arhiv: RGZC: Seja sekcije računovodskih servisov celjskega območja v ponedeljek, 8. novembra 2010, ob 14. uri

Opozarjamo na spremenjeni dan in uro sestanka: PONEDELJEK, 14. ura. Vljudno vabljeni!

Arhiv: RGZC: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) - oktober 2010

Če želite biti informirani, preberite!

Arhiv: RGZC: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) - oktober 2010

Ne zamudite poslovne priložnosti v Republiki Srbski, torek, 26. oktobra ob 11. uri, v Mariboru! V sredo je v Velenju zanimiv seminar za tiste, ki želijo več izvedeti o prenosu dejavnosti! Sicer pa vabljeni na ogled dogodkov, ki jih ponuja RGZC!

Arhiv: RGZC in ŠGZ: Poslovne priložnosti v Republiki Srbski - Maribor, 26.10.2010

Srečanje je namenjeno iskanju priložnosti za skupno sodelovanje med slovenskimi in bosanskimi podjetniki, iskanju novih poslovnih vezi za slovenske izvoznike in uvoznike ter poglobitvi že obstoječih poslovnih kontaktov.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.