Regionalna gospodarska zbornica Celje
Vajeništvo

Arhiv: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) - APRIL 2010

Vabljeni na obisk spletne strani Regionalne gospodarske zbornice Celje! Obilo novosti in uporabnih informacij!

Arhiv: RGZ Celje: Obisk delegacije iz Bosne - Tuzlanski kanton - 7. aprila 2010 ob 9. uri

Delegacijo iz Bosne sestavljajo predstavniki občinskih uprav Občine Gračanica, Šekoviči, direktor zavoda za zaposlovanje Tuzlanskega kantona, direktorica podjetniške fundacije EKI, direktorica Volksbanke v Tuzli in predstavniki razvojne agencije NEDRA. Skupaj 10 ljudi. Zanimajo jih programi podpore gospodarskemu razvoju, način organizacije zbornice in njene relacije do občin (sodelovanje oziroma povezovanje na področju razvoja gospodarske infrastrukture), projektno sodelovanje, podpore zaposlovanju (v SME). V kolikor ste zainteresirani bodisi, da imate namen ali pa že delujete na tem tržišču, vabljeni k razgovoru!Prosimo, da svoj interes najavite s spodnjo prijavnico, ki je zaželena zaradi organizacije prostora! Vljudno vabljeni!

Arhiv: Želite prejemati E-novice Regionalne gospodarske zbornice Celje?

Regionalna gospodarska zbornica Celje (RGZC) na svojih spletnih straneh, kot tudi GZS na portalu, redno objavlja vse pomembnejše novice s svojega področja delovanja in druge, za naše članstvo koristne in pomembne novice ter informacije. Sporočite Vaš e-naslov in uvrstili Vas bomo med prejemnike e-novic!

Arhiv: RGZ Celje: POSVET ZAVODA ZA ZAPOSLOVANJE Z DELODAJALCI - 11. marec 2010

Regionalna gospodarska zbornica Celje, 11. marec 2010 POSVET RGZC, ZAVODA ZA ZAPOSLOVANJE in SKLADOV DELA Z DELODAJALCI! PRIJAVE SPREJEMAMO do zapolnitve mest!

Arhiv: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) - MAREC 2010

11. marca 2010 - RGZC v sodelovanju z Zavodom za zaposlovanje, Regionalnim skladom dela Celje in Skladom dela savinjske regije organizira Posvet z delodajalci! Do 31. marca 2010 se lahko prijavite na razpis za inovacije celjske regije. Tri najboljše inovacije bodo uvrščene na nacionalni izbor! VABLJENI!

Arhiv: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) - MAREC 2010

Regionalna gospodarska zbornica Celje (RGZC) že devetič razpisuje projekt Podelitve priznanj in diplom inovacijam v celjski regiji. Namen projekta je spodbujanje inovacijske kulture in pospeševanja podjetništva. Letos želijo inovacijske prijave iz tehnološkega razširiti tudi na netehnološko področje - storitvene, organizacijske, socialne, ekološke, idr. Na razpis za inovacije celjske regije se lahko prijavite do 31. marca 2010. Tri najboljše inovacije bodo uvrščene na nacionalni izbor.

Arhiv: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) - FEBRUAR 2010

Objavljen je RAZPIS ZA ZBIRANJE INOVACIJSKIH PREDLOGOV celjske regije za leto 2009! PRIPOROČAMO OBISK PRIPRAVLJALNE DELAVNICE, 4. marca 2010!

Arhiv: Podaljšan rok za prijavo na RAZPIS ZA INOVACIJE REGIONALNE GOSPODARSKE ZBORNICE CELJE za leto 2009, do 15. aprila 2010

Podaljšan rok za prijavo na RAZPIS ZA PODELITEV PRIZNANJ IN DIPLOM INOVACIJAM V CELJSKI REGIJI za leto 2009, do 15. aprila 2010!

Arhiv: RGZC: Seja sekcije računovodskih servisov celjskega območja, 3. marec 2010

Vabimo zainteresirane, da se seje udeležijo!

Arhiv: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) - FEBRUAR 2010

Veliko novic s področja razpisov in seminarjev! ODPRT JE RAZPIS RGZC ZA ZBIRANJE INOVACIJSKIH PREDLOGOV CELJSKE REGIJE; Vabljeni k sodelovanju!

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.