Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: RGZC: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje, JULIJ / AVGUST 2011

Pozdravljeni, v tokratnih informacijah preberite o nepovratnih sredstvih, ki jih mala podjetja še lahko pridobijo, --- najnovejše informacije in povezave na Zavod za zaposlovanje Območno službo Celje --- Vabljeni tudi k prelistanju ostalih novosti!

Arhiv: Predstavitev Visoke gospodarske šole Celje

Arhiv: RGZC: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje, JUNIJ 2011

Mednarodna fakulteta za družbene in poslovne študije organizira srečanje kadrovikov celjske regije, ki bo v sredo, 22. junija 2011, ob 9. uri. Tema srečanja bo mreženje podjetij, izobraževalnih zavodov ter raziskovalnih organizacij. Vabljeni k ogledu!

Arhiv: RGZC: 2. RAZVOJNA KONFERENCA SAVINJSKE REGIJE, 16. junija 2011, Velenje

Namen konference je predstaviti aktualno stanje na področju razvoja v Savinjski statistični regiji v času, ko se izteka finančna perspektiva 2007-2013, nakazati razvojne usmeritve za obdobje 2014-2020 ter jih pripraviti za široko javno razpravo.

Arhiv: RGZC: Reportaža s svečane podelitve priznanj in diplom najboljšim inovacijam celjske regije za leto 2010

Vabljeni k ogledu! Interaktivno se pridružite doživetju prireditve!

Arhiv: RGZC: Sporočilo za javnost - najboljše inovacije celjske regije za leto 2010

18 podjetij, 31 inovacij, 76 inovatorjev - to je rekorden nabor inovacij celjske regije za leto 2010, prijavljenih na letošnji razpis RGZC!

Arhiv: RGZC: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje, MAJ - JUNIJ 2011

Predavanje brez kotizacije o Učinkoviti prodaji preko Interneta, v sredo 1. junija ob 10. uri ------- 2. junija ob 12. uri, bo svečana podelitev priznanj in diplom celjske regije za leto 2010; v sporočilu za javnost je nekaj podrobnosti letošnjega razpisa za inovacije! ----- Objavljamo povezavo na razpis Slovenskega regionalno razvojnega sklada za OBMEJNA OBMOČJA! ------- Računovodski servisi: objavljamo povezavo na program in izpit za pridobitev naziva Strokovni vodja računovodskega servisa! Vabljeni k ogledu tudi drugih novic!

Arhiv: RGZC: Vabilo na predavanje KAKO UČINKOVITO PRODATI PREKO INTERNETA, 1. junij 2011

RGZC vabi na brezplačno predavanje KAKO UČINKOVITO PRODATI PREKO INTERNETA, 1. junija 2011!

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.