Regionalna gospodarska zbornica Celje
Vajeništvo

Arhiv: RGZC seminar: 'Sprehod po DDV novostih 2011', 17. december 2010

Vabimo, da se skupaj z RGZC sprehodite skozi novosti v Zakonu in Pravilniku o izvajanju Zakona o davku na dodano vrednost. Poleg novosti se bomo podrobneje posvetili tudi praktičnim rešitvam, mnenjem DURS in sodbam na področjih, s pomočjo katerih bomo reševali najbolj vroča vprašanja. Seminar SPREHOD PO DDV NOVOSTIH 2011 s praktičnimi primeri, bo 17. DECEMBRA 2010 v prostorih RGZC na Ljubljanski cesti 14, v Celju.

Arhiv: RGZC: Praznično srečanje sekcije računovodskih servisov celjskega območja v sredo, 15. decembra 2010, ob 14. uri

Spoštovani, ne spreglejte vabila in se prijavite na srečanje! Pričakujemo Vas!

Arhiv: RGZC: Vabilo na predstavitev projekta Ustvarjanje podpornega okolja za izboljšanje delovnih procesov in razmer na področju varovanja zdravja v gradbeništvu

Vabljeni na brezplačno predstavitev projekta »Ustvarjanje podpornega okolja za izboljšanje delovnih procesov in razmer na področju varovanja zdravja v gradbeništvu«!

Arhiv: RGZC: Projekt »Ustvarjanje podpornega okolja za izboljšanje delovnih procesov in razmer na področju varovanja zdravja v gradbeništvu«

RGZC, skupaj s podizvajalci projekta Racio razvoj d.o.o., Kova d.o.o., Studio Proteus v okviru raziskovalnega projekta Ustvarjanje podpornega okolja za izboljšanje delovnih procesov in razmer na področju varovanja zdravja v gradbeništvu na primeru panoge gradbeništva izvaja raziskavo o vzrokih in posledicah stresa, izgorevanja na delovnem mestu, absentizma, prezentizma in fluktuacije. Ukrepe in nove prakse želimo kar se da približati potrebam gospodarstva in upamo, da bomo tudi z vašo pomočjo uresničili zastavljene cilje in se vam že v naprej zahvaljujemo za morebitno pripravljenost.

Arhiv: RGZC:Čezmejno poslovno srečanje SLOVENIJA – AVSTRIJA, 16. novembra 2010, Pliberk

Maja 2011, ko se bodo sprostile zadnje omejitve pri opravljanju storitev v Avstriji, se bodo povečale poslovne priložnosti tako za slovenska kot avstrijska podjetja. Zdaj je čas, da se seznanite z novimi okoliščinami, da načrtujete poslovanje z Avstrijo po maju 2011.

Arhiv: RGZC: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) - NOVEMBER 2010

Spoštovani, kar nekaj dogodkov in informacij smo vam pripravili! Vabljeni k ogledu!

Arhiv: RGZC: Seja sekcije računovodskih servisov celjskega območja v ponedeljek, 8. novembra 2010, ob 14. uri

Opozarjamo na spremenjeni dan in uro sestanka: PONEDELJEK, 14. ura. Vljudno vabljeni!

Arhiv: RGZC: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) - oktober 2010

Če želite biti informirani, preberite!

Arhiv: RGZC: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) - oktober 2010

Ne zamudite poslovne priložnosti v Republiki Srbski, torek, 26. oktobra ob 11. uri, v Mariboru! V sredo je v Velenju zanimiv seminar za tiste, ki želijo več izvedeti o prenosu dejavnosti! Sicer pa vabljeni na ogled dogodkov, ki jih ponuja RGZC!

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.