Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: RGZC: Aktualna delavnica KATERE AKTE POTREBUJE DELODAJALEC, 29. september 2011

NE ZAMUDITE PRILOŽNOSTI OBISKA SEMINARJA V BLIŽINI, ob UGODNEM ČASU, z MOŽNOSTJO POSTAVLJANJA VPRAŠANJ! --- Vodilnim delavcem, kadrovskim delavcem, pravnikom, predvsem novonastalih ali novo nastajajočih manjših in srednjih podjetij in vsem ostalim, ki bi želeli izvedeti več in izboljšati svojo organizacijo ---- RGZC, v okviru projekta Vi sprašujete, mi odgovarjamo, v sodelovanju s PRAVNO SLUŽBO GZS, organizira aktualno delavnico "Katere akte potrebuje delodajalec na podlagi zakona in kako z njimi izboljšati organizacijo dela! Vabljeni!

Arhiv: RGZC: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje - SEPTEMBER 2011

Spoštovani, današnje vreme že nakazuje prihod jeseni! --- Kot opomnik najavljamo nekaj septembrskih dogodkov! --- Zanimiva bo delavnica o AKTIH, ki jih potrebuje DELODAJALEC --- EU razpisi - za ogled si je treba kar vzeti čas! --- SEZNAM računovodskih servisov po regijah! --- cenejše prenočevanje v hotelu, ob obisku KONGRESA RAČUNOVODSKIH SERVISOV, če se prijavite preko spletne strani ZRS!

Arhiv: RGZC: Seja računovodskih servisov celjskega območja, v sredo, 14. septembra 2011, ob 14. uri

Spoštovani, vabimo vas, da se nam pridružite na seji računovodskih sersvisov celjskega območja na prevetritev novosti ter izmenjavo stališč! Se vidimo!

Arhiv: RGZC SEMINARJI IN IZOBRAŽEVANJA - 2. polletje 2011

Spoštovani, vetra ne morete spreminjati, lahko pa nastavite jadra! V ta namen smo na RGZC pripravili nabor seminarjev in izobraževanj za drugo polletje 2011! Od aktualne delovne zakonodaje do motivacijskih delavnic! Če še ne poznate Incotermsov, jih spoznajte! Če jih že poznate, preverite spremembe 2010!--- ARBITRAŽA ali MEDIACIJA - na delavnicah boste spoznali razliko!

Arhiv: RGZC vabi na dogodke, ki se bodo odvijali v okviru MOS

V času MOS (od 7. do 15. septembra 2011) se bo odvijalo ogromno obsejemskih prireditev! Nekaj Vam jih priporoča RGZC! Vabljeni!

Arhiv: RGZC: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje, SEPTEMBER 2011

Vabljeni k ogledu izobraževanj na RGZC v drugem polletju, o delu v tujini, sestanku računovodskih servisov celjskega območja, preglejte e-novice in ostalo!

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.