Regionalna gospodarska zbornica Celje
Vajeništvo

Arhiv: RGZC in OOZC - seminarji brez kotizacije

Vabljeni!

Arhiv: Sklep o določitvi članarine Regionalne gospodarske zbornice Celje za leto 2011

Na osnovi 17. člena statuta Regionalne gospodarske zbornice Celje je skupščina na svoji 4. redni seji 12. aprila 2011 sprejela sklep o določitvi članarine za leto 2011.

Arhiv: Sprememba lokacije 4. redne skupščine RGZC, dne 12. aprila 2011, TUHELJSKE TOPLICE

SPREMEMBA LOKACIJE: Skupščine Regionalne gospodarske zbornice Celje bo v Termah Tuhelj d.o.o., Ljudevita Gaja 4, Tuheljske Toplice, Dvorac Mihanović, Protokol dvorana, 1. nadstropje Lokacijo smo spremenili zaradi srečanja slovenskih in hrvaških gospodarstvenikov ob otvoritvi del izgradnje novega hotela v Termah Tuhelj. Srečanju se bosta pridružila tudi predsednika obeh držav.

Arhiv: RGZC - Vi sprašujete, mi odgovarjamo: MEDNARODNA PRODAJNA POGODBA V PRAKSI, 14. april 2011

Kdaj se šteje, da je prodajna pogodba med strankama sklenjena? Kdaj ponudba zavezuje? Kakšne so posledice sprejema ponudbe? Kakšen je pomen trgovinskih klavzul Incoterms za prakso? Kako učinkovito zavarovati plačila? Katere so temeljne pravice in obveznosti strank prodajne pogodbe, kadar imata stranki sedeža v različnih državah? Kaj storiti v primeru kršitve pogodbe? Odgovore na ta in mnoga druga vprašanja Vam bo podal Marko Djinović, namestnik vodje Pravne službe GZS, strokovnjak za gospodarsko pogodbeno in mednarodno gospodarsko pravo. Vabljeni!

Arhiv: RGZC: RAZPIS ZA INOVACIJE REGIONALNE GOSPODARSKE ZBORNICE CELJE za leto 2010, odprt do 31. marca 2011

Spoštovani, izteka se rok za prijavo inovacij 2010 na Regionalni gospodarski zbornici Celje! V kolikor se nameravate prijaviti pa ne boste uspeli do roka, prosimo pokličite 03 426 74 06!

Arhiv: RGZC - NOVI INCOTERMS 2010 - seminar s knjigo, 11. marca 2011

Na seminarju bodo, ob uporabi nove knjige Incoterms 2010 predstavljene bistvene novosti, ki jih za podjetja prinašajo prenovljeni Incoterms 2010, posamezne klavzule Incoterms 2010 pa bodo obravnavane s pomočjo primerov iz prakse.

Arhiv: RGZC - DELOVNOPRAVNA ZAKONODAJA, 9. marec 2011, ob 11.00. uri - zaradi premalega interesa podjetij, ODPADE!

NOVOSTI NA PODROČJU DELOVNEGA PRAVA in KAJ MORA DELODAJALEC VEDETI, KO PRIPRAVLJA PRENOVO PLAČNEGA SISTEMA - aktualna delavnica z odgovori na vprašanja; Kredibilna, verodostojna, na naših seminarjih vedno odlično ocenjena, predavatelja!

Arhiv: RGZC Posvet - gost Minister za finance, dr. Franci Križanič, 7. marec 2011, ob 16.00. uri

Kdaj in kako se bo z uzakonitvijo obveznega pobota izboljšala plačilna nedisciplina? V kolikšni meri bo davek na nepremičnine dodatno obremenil podjetja? Pomeni slabšanje bonitetne ocene Slovenije za podjetja še dražje vire financiranja od evropskih konkurentov? Na ta in mnoga druga vprašanja bomo imeli priložnost slišati odgovore! Vabljeni z obvezno, predhodno najavo!

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.