Regionalna gospodarska zbornica Celje
Vajeništvo

Arhiv: RGZC: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje - AVGUST 2011

Spoštovani, današnje vreme že nakazuje prihod jeseni! --- Kot opomnik najavljamo nekaj septembrskih dogodkov! --- Nova je povezava Zavod za zaposlovanje na seznama delodajalcev z omejitvami pri zaposlovanju! --- Avgustovske e-NOVICE prinašajo informacije o EU razpisih - za ogled si je treba kar vzeti čas! --- Sedaj imate direktno povezavo na računovodske servise po regijah! --- Če želite vedeti kaj se dogaja s traso 3. razvojne osi iz Velenja - povezava je na voljo! --- Želimo Vam čim boljši Izkoristek lepih avgustovskih dni!

Arhiv: Trajnostni razvoj ZELENA SLOVENIJA

Arhiv: RGZC: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje, JULIJ / AVGUST 2011

Pozdravljeni, v tokratnih informacijah preberite o nepovratnih sredstvih, ki jih mala podjetja še lahko pridobijo, --- najnovejše informacije in povezave na Zavod za zaposlovanje Območno službo Celje --- Vabljeni tudi k prelistanju ostalih novosti!

Arhiv: Predstavitev Visoke gospodarske šole Celje

Arhiv: RGZC: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje, JUNIJ 2011

Mednarodna fakulteta za družbene in poslovne študije organizira srečanje kadrovikov celjske regije, ki bo v sredo, 22. junija 2011, ob 9. uri. Tema srečanja bo mreženje podjetij, izobraževalnih zavodov ter raziskovalnih organizacij. Vabljeni k ogledu!

Arhiv: RGZC: 2. RAZVOJNA KONFERENCA SAVINJSKE REGIJE, 16. junija 2011, Velenje

Namen konference je predstaviti aktualno stanje na področju razvoja v Savinjski statistični regiji v času, ko se izteka finančna perspektiva 2007-2013, nakazati razvojne usmeritve za obdobje 2014-2020 ter jih pripraviti za široko javno razpravo.

Arhiv: RGZC: Reportaža s svečane podelitve priznanj in diplom najboljšim inovacijam celjske regije za leto 2010

Vabljeni k ogledu! Interaktivno se pridružite doživetju prireditve!

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.