Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: RGZ Celje: POSVET ZAVODA ZA ZAPOSLOVANJE Z DELODAJALCI - 11. marec 2010

Regionalna gospodarska zbornica Celje, 11. marec 2010 POSVET RGZC, ZAVODA ZA ZAPOSLOVANJE in SKLADOV DELA Z DELODAJALCI! PRIJAVE SPREJEMAMO do zapolnitve mest!

Arhiv: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) - MAREC 2010

11. marca 2010 - RGZC v sodelovanju z Zavodom za zaposlovanje, Regionalnim skladom dela Celje in Skladom dela savinjske regije organizira Posvet z delodajalci! Do 31. marca 2010 se lahko prijavite na razpis za inovacije celjske regije. Tri najboljše inovacije bodo uvrščene na nacionalni izbor! VABLJENI!

Arhiv: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) - MAREC 2010

Regionalna gospodarska zbornica Celje (RGZC) že devetič razpisuje projekt Podelitve priznanj in diplom inovacijam v celjski regiji. Namen projekta je spodbujanje inovacijske kulture in pospeševanja podjetništva. Letos želijo inovacijske prijave iz tehnološkega razširiti tudi na netehnološko področje - storitvene, organizacijske, socialne, ekološke, idr. Na razpis za inovacije celjske regije se lahko prijavite do 31. marca 2010. Tri najboljše inovacije bodo uvrščene na nacionalni izbor.

Arhiv: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) - FEBRUAR 2010

Objavljen je RAZPIS ZA ZBIRANJE INOVACIJSKIH PREDLOGOV celjske regije za leto 2009! PRIPOROČAMO OBISK PRIPRAVLJALNE DELAVNICE, 4. marca 2010!

Arhiv: Podaljšan rok za prijavo na RAZPIS ZA INOVACIJE REGIONALNE GOSPODARSKE ZBORNICE CELJE za leto 2009, do 15. aprila 2010

Podaljšan rok za prijavo na RAZPIS ZA PODELITEV PRIZNANJ IN DIPLOM INOVACIJAM V CELJSKI REGIJI za leto 2009, do 15. aprila 2010!

Arhiv: RGZC: Seja sekcije računovodskih servisov celjskega območja, 3. marec 2010

Vabimo zainteresirane, da se seje udeležijo!

Arhiv: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) - FEBRUAR 2010

Veliko novic s področja razpisov in seminarjev! ODPRT JE RAZPIS RGZC ZA ZBIRANJE INOVACIJSKIH PREDLOGOV CELJSKE REGIJE; Vabljeni k sodelovanju!

Arhiv: RGZ Celje: Predstavitev aktualne zakonodaje, 11. februarja 2010

RGZC - V četrtek. 11. februarja 2010 - NE ZAMUDITE predstavitve aktualne delovno pravne zakonodaje! Po predstavitvi tematike bo predavateljica ga. Metka Penko Natlačen na voljo za vprašanja, odgovore oz. diskusijo.

Arhiv: AKTUALNO na Regionalni gospodarski zbornici Celje (RGZC) - FEBRUAR 2010

Ne zamudite AKTUALNEGA POSVETA delovne zakonodaje! Računovodski servisi: mesec je naokrog in spet bomo imeli zanimivo srečanje! ODPRT JE RAZPIS ZA ZBIRANJE INOVACIJSKIH PREDLOGOV CELJSKE REGIJE; Vabljeni k sodelovanju!

Arhiv: RGZC: Seja sekcije računovodskih servisov celjskega območja, 10. februar 2010

Prvi del seje bo namenjen predstavitvi teme "Analiza računovodskih izkazov podjetij in podjetnikov ter bonitetno razvrščanje strank v NLB d.d.". Drugi del pa obravnavi tekoče problematike računovodskih servisov celjskega območja in točki Razno. Valjeni tudi računovodski servisi, ki niso člani Regionalne gospodarske zbornice Celje. S tem želimo približati delo sekcije. Zbornica je učinkovitejša in ima toliko večji vpliv kolikor močnejši je temelj na katerem deluje.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.