Regionalna gospodarska zbornica Celje

Združenje računovodskih servisov celjskega območja (ZRSCO)


deluje pod okriljem prej območne, sedaj Regionalne gospodarske zbornice Celje (RGZC)že deseto leto. Leta 1998 se je pokazala potreba po medsebojnem sodelovanju med gospodarskimi subjekti, ki se ukvarjajo z dejavnostjo, ki je v skladu s klasifikacijo dejavnosti razvrščena pod SKD številko 69.200 (prej 74.120) - računovodske, knjigovodske  in revizijske dejavnosti ter davčno svetovanje. Na ustanovnem zboru je prevzela vlogo predsednice združenja  Simona Novak, ki je združenje uspešno vodila do leta 2003, ko je predala funkcijo predsednice Branki Artnak.

V juniju 2007 je bil mandat vodenja odbora računovodskih servisov celjskega območja ponovno zaupan gospe Branki Artnak. Odbor se sestaja enkrat mesečno v razširjeni sestavi, torej vabimo vse zainteresirane člane, da se pridružijo na sejah, kjer so ponavadi obravnavane aktualne stvari s katerimi se srečujejo v računovodskih servisih.

Zbornica računovodskih servisov Slovenije:

Ob peti obletnici delovanja je imelo združenje računovodskih servisov celjskega območja tiskovno konferenco na kateri so člani odbora združenja predstavili delovanje na celjskem območju, seznanili javnost s problemi s katerimi se računovodski servisi spopadajo.

Dodatne informacije:
Regionalna gospodarska zbornica Celje (RGZC)
Ljubljanska 14/II
3000 Celje
Tel.: 03/426 74 00
Faks: 03/426 74 10
www.rgzc.si


Avtor: Andreja Semolič, RGZC