Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: Webinar "»Poslovanje na Hrvaškem in priložnosti popotresne obnove Zagreba«

Priložnosti za delo in poslovanje na Hrvaškem je veliko, predvsem na področju gradbeništva. Letos marca je Zagreb prizadel uničujoči potres, ki je poškodoval številne zgradbe, zato je hrvaška vlada sprejela načrt popotresne obnove. Razpisi bodo objavljeni začetek prihodnjega leta. Več v spletni delavnici, ki bo 22.12. ob 9.uri.

Arhiv: Novica v okviru projekta Naprej: Medgeneracijsko sodelovanje na delovnem mestu

Arhiv: Novica v okviru projekta Naprej: Medgeneracijsko sodelovanje na delovnem mestu

Vabljeni k ogledu spletne strani SODELOVALNICA, kjer lahko najdete informacije o medgeneracijskem sodelovanju na delovnem mestu.

Arhiv: Novica v okviru projekta Polet: Novi izzivi absentizma v času negotove prihodnosti

Arhiv: Novica v okviru projekta Polet: Novi izzivi absentizma v času negotove prihodnosti

Kako se odraža absentizem v novih razmerah dela, ko delamo na drugačen način, tudi od doma.

Arhiv: Predlog začasne zamrznitve uveljavitve novele Zakona o spremembi Zakona o minimalni plači, sprejete 24. 12. 2018, ki je predvidena s 1. 1. 2021

Na GZS se trudimo na različne načine sodelovati v procesu blažitve posledic krize, tako s predlogi ukrepov odločevalcem kot z nasveti podjetjem, kako ravnati v teh kriznih časih. Prizadevamo si neposredno in posredno vplivati na to, da bi bila škoda v gospodarstvu čim manjša, da bi bil prizadet čim manjši delež podjetij ter bi gospodarstvo čim prej doživelo ponovni zagon. Zaradi novo nastale in nenačrtovane situacije, ki je v času, ko se je novela Zakona o spremembi Zakona o minimalni plači sprejemala, ni bilo mogoče predvideti, GZS kot eden od socialnih partnerjev na strani delodajalcev v Ekonomsko socialnem svetu predlaga zamrznitev izvajanja novele Zakona o spremembi Zakona o minimalni plači najmanj za obdobje enega leta oz. dokler se situacija v državi ne vrne na stanje, kot je bilo pred začetkom krize.

Arhiv: Med nacionalnimi prejemniki prizanj inovacijam tudi inovacije iz celjske regije

Med letošnjimi nacionalnimi priznanji za inovacije tudi: Weiler Abrasives d.o.o., Kronoterm d.o.o. in Deltahub d.o.o..

Arhiv: Slovensko - avstrijska poslovna konferenca

Slovensko - avstrijska poslovna konferenca bo V četrtek, 26.11.2020, od 10.00 do 11.30 preko video povezave. Dogodek je brezplačen. Vabljeni!

Arhiv: Pojasnila Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev

MGRT na svoji spletni strani objavil podrobnejša pojasnila Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev.

Arhiv: Novica v okviru projekta Polet: Ste že osvojili delo od doma?

Arhiv: Novica v okviru projekta Polet: Ste že osvojili delo od doma?

Preberite nekaj namigov kako učinkovito osvojiti delo od doma.

Arhiv: DAN INOVATIVNOSTI 2020 S PODELITVIJO NACIONALNIH PRIZNANJ

Še tri dni lahko glasujete za naj inovacijo po izboru javnosti 2020, ki bo razglašena na letošnjem Dnevu inovativnosti, 30.11.2020. Dogodek je brezplačen in letos v e-obliki.

Arhiv: Obvestilo o postopku za pridobitev potrdila za uveljavljanje pravice do delno povrnjenega izgubljenega dohodka za čas trajanja karantene

Obvestilo zajema postopek pridobitve potrdila o karanteni in način vlaganja dokumentacije za uveljavljanje pravice do delno povrnjenega izgubljenega dohodka. Ukrep mesečnega temeljnega dohodka in ukrep povrnjenega izgubljenega dohodka se med seboj izključujeta.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.