Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: Slovensko - avstrijska poslovna konferenca

Slovensko - avstrijska poslovna konferenca bo V četrtek, 26.11.2020, od 10.00 do 11.30 preko video povezave. Dogodek je brezplačen. Vabljeni!

Arhiv: Pojasnila Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev

MGRT na svoji spletni strani objavil podrobnejša pojasnila Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev.

Arhiv: Novica v okviru projekta Polet: Ste že osvojili delo od doma?

Arhiv: Novica v okviru projekta Polet: Ste že osvojili delo od doma?

Preberite nekaj namigov kako učinkovito osvojiti delo od doma.

Arhiv: DAN INOVATIVNOSTI 2020 S PODELITVIJO NACIONALNIH PRIZNANJ

Še tri dni lahko glasujete za naj inovacijo po izboru javnosti 2020, ki bo razglašena na letošnjem Dnevu inovativnosti, 30.11.2020. Dogodek je brezplačen in letos v e-obliki.

Arhiv: Obvestilo o postopku za pridobitev potrdila za uveljavljanje pravice do delno povrnjenega izgubljenega dohodka za čas trajanja karantene

Obvestilo zajema postopek pridobitve potrdila o karanteni in način vlaganja dokumentacije za uveljavljanje pravice do delno povrnjenega izgubljenega dohodka. Ukrep mesečnega temeljnega dohodka in ukrep povrnjenega izgubljenega dohodka se med seboj izključujeta.

Arhiv: Vlada sprejela Predlog zakona o interventnih ukrepih za omilitev posledic drugega vala epidemije COVID-19 (#PKP6)

Vlada je 10.11. 2020 sprejela šesti protikoronski paket.

Arhiv: Brezplačne zaščitne maske za samozaposlene in mikro podjetja

Samozaposleni in mikro podjetja (1 do 4 zaposleni) lahko pridobite brezplačne zaščitne maske. Razpis je odprt do vključno 15.11.2020.

Arhiv: Gospodarski e-forum z BIA Separations d.o.o.

Vabljeni na gospodarski e-forum z BIA Separations d.o.o., ki bo v torek,17.11. ob 16.uri.

Arhiv: Projekt Naprej: tokrat o zasvojenosti

Arhiv: Projekt Naprej: tokrat o zasvojenosti

Mesec november je mesec ozaveščanja o zasvojenosti...

Arhiv: Webinar dobre prakse podjetja Pivka, d.d. – izkušnja podjetja z reševanjem problema okužbe večjega števila zaposlenih s Covid-19

Vabimo vas na webinar dobre prakse podjetja Pivka, d.d. – izkušnja podjetja z reševanjem problema okužbe večjega števila zaposlenih s Covid-19, ki bo v petek, 6. novembra 2020 ob 10.uri.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.