Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: Razpis podjetjem za nakup zaščitne opreme

Slovenski podjetniški sklad je objavil "Javni poziv COVID19 za nakup zaščitne opreme" preko katerega se sofinancira nabava zaščitne opreme v podjetjih.

Arhiv: Raziskave o delovnih mestih v EU

Arhiv: Raziskave o delovnih mestih v EU

V okviru raziskave ESENER 2019 so se v 33 evropskih državah zbrali podatki podjetij o upravljanju varnosti in zdravja pri delu.

Arhiv: #PKP3 – NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA IN ODGOVORI - posnetek webinarja

Vabljeni k ogledu webinarja "#PKP3 – najpogostejša vprašanja in odgovori", kjer Pravna služba GZS poda odgovore na izbrana vprašanja.

Arhiv: Spletno orodje za ocenjevanje tveganj

Arhiv: Spletno orodje za ocenjevanje tveganj

Spletna aplikacija OiRA je interaktivno orodje za ocenjevanje tveganja v posameznih gospodarskih dejavnostih. Je brezplačna, enostavna za uporabo ter namenjena predvsem mikro in malim podjetjem.

Arhiv: Sprejet 3. protikoronski paket

Državni zbor je 29.5. sprejel tretji protikoronski zakon, ki je bil v Uradnem listu objavljen 30.5.2020, uporablja pa se od 1.6. 2020.

Arhiv: Brezplačna pomoč v duševni stiski

V okviru projekta NAPREJ je omogočena brezplačna pomoč ljudem v duševni stiski.

Arhiv: DELAVNICA »OPOLNOMOČENI VODJA«

Na delavnici bomo spregovorili o temah, povezanih z (samo) vodenjem in so temeljne za ustvarjanje dobre komunikacije znotraj kolektiva – tako navzgor, kot navzdol in predvsem znotraj vsakega posameznika. Le s spoznavanjem svojih prednosti in pomanjkljivosti lahko vodimo sebe in druge k dobrim rezultatom.

Arhiv: Webinar JAVNI RAZPIS ZA ZBIRANJE PONUDB V OKVIRU PROJEKTA »Usposabljanje delodajalcev za promocijo varnosti in zdravja pri delu (e-VZD)«

Nov javni razpis »Usposabljanje delodajalcev za promocijo varnosti in zdravja pri delu« za podporo organizacijam pri pripravi akcijskega in finančnega načrta ter konkretni prilagoditvi delovnih mest - brezplačna spletna predstavitev v četrtek, 21.5.2020 ob 10.uri. Vabljeni!

Arhiv: Ustrezni viri informacij v času pandemije COVID-19

Arhiv: Ustrezni viri informacij v času pandemije COVID-19

Ključne vsebine za varno in zdravo opravljaje dela najdete na spletni strani Evropske agencije za varnost in zdravje pri delu.

Arhiv: Učinkovita komunikacija v času epidemije in po njej

Komunikacija je ključnega pomena za doseganje boljših delovnih rezultatov in grajenja uspešnega podjetja. Zaradi VUCA-okolja, v katerem smo se znašli, VUCA je akronim, ki so ga oblikovali v ameriški vojski in bojno okolje opisuje z besedami: volatilnost (volatility), negotovost (uncertainty), kompleksnost (complexity) in dvoumnost (ambiguity), je nujno potrebna nenehna komunikacija in podajanje povratne informacije. Obdobje pandemije, v katerem se trenutno nahajamo, je podobno vojnemu stanju. V takšnem okolju nikoli ne veš, kaj te čaka, zato je pomembno, da zaposleni nenehno komunicirajo, prenašajo verodostojne informacije in sprotno rešujejo nastale konflikte. Bistvo kvalitetne komunikacije je spoštljiv odnos do sogovornika, kar pa pri komuniciranju na daljavo, v času pandemije, predstavlja še poseben izziv.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.