Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: WEBINAR: #PKP1 – kaj vemo in česa še ne? Odgovori Pravne službe GZS na izbrana vprašanja

Vabljeni k udeležbi na WEBINAR : #PKP1 – kaj vemo in česa še ne? Odgovori Pravne službe GZS na izbrana vprašanja, ki bo v sredo, 15. aprila 2020 ob 12.00 do 13.00 ure.

Arhiv: WEBINAR: Prenova poslovne infrastrukture podjetja je del vzpostavljanja novega ravnotežja

Vabljeni k udeležbi na WEBINARju "Prenova poslovne infrastrukture podjetja je del vzpostavljanja novega ravnotežja", ki bo v sredo, 15. aprila 2020 od 14.00 do 14.45.

Arhiv: Spletna stran COVID-19 in svet dela

Arhiv: Spletna stran COVID-19 in svet dela

Posebna spletna stran COVID-19 IN SVET DELA

Arhiv: KORISTNE INFORMACIJE - Pogosta vprašanja in odgovori na temo Zakona o interventnih ukrepih za zajezitev epidemije COVID-19 in omilitev njenih posledic za državljane in gospodarstvo (ZIUZEOP)

Na podlagi sprejetega Zakon o interventnih ukrepih za zajezitev epidemije covid-19 in omilitev njenih posledic za državljane in gospodarstvo (členi 21 -33) ki je bil sprejet 2.4.2020, se v gospodarstvu pojavlja precej nejasnosti oziroma različnih razlag in vprašanj. Obveščamo vas, da so GZS, ZDS, FURS in ZAVOD RS ZA ZAPOSLOVANJE objavili pogosta vprašanja in odgovore, ki vam bodo v pomoč.

Arhiv: FURS - Pogosta vprašanja in odgovori o ukrepih na davčnem področju za blažitev posledic koronavirusa

FURS je objavil pogosta vprašanja in odgovore, ki si jih lahko preberete.

Arhiv: WEBINAR Dolgoročni pristop h kriznemu upravljanju v času COVID-19

Vabljeni k obisku brezplačnega WEBINARJA Dolgoročni pristop h kriznemu upravljanju v času COVID-19, ki bo v četrtek, 9.4. od 14:00 do 14:45.

Arhiv: V pripravi nova vloga za uveljavljanje povračila nadomestila plače za čakanje na delo

Na ZRSZ je v pripravi nova vloga za uveljavljanje povračila nadomestila za začasno čakanje na delo

Arhiv: Stres v času COVID-19

Arhiv: Stres v času COVID-19

Oglejte si webinar, s pomočjo katerega boste stres lažje razumeli ter spoznali nekaj praktičnih napotkov za izboljšanje pripravljenosti nanj.

Arhiv: Delodajalci: katere ukrepe v zvezi z delom in plačevanjem prispevkov za socialno varnost za vaše zaposlene lahko izkoristite in kako?

Zakon o interventnih ukrepih za zajezitev epidemije COVID-19 in omilitev njenih posledic za državljane in gospodarstvo (ZIUZEOP) za delodajalce določa tudi ukrepe v zvezi z delom in plačevanjem prispevkov za socialno varnost. Za izvedbo teh ukrepov pa so predvidene tudi spremembe pri predlaganju REK obrazcev, ki so prikazane v spodnji preglednici.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.