Regionalna gospodarska zbornica Celje

Člani Gospodarske zbornice Slovenije ceneje do pravnih dokumentov prek portala Informiran.si - bližnjica skozi birokracijo



Pravni dokumenti na enem mestu

Kaj portal Informiran.si omogoča uporabnikom?

Portal www.informiran.si – bližnjica skozi birokracijo, za katerega skrbi podjetje INform, pretok znanja, d.o.o., je spletna aplikacija, ki je namenjena izdelavi različnih pravnih dokumentov (pogodbe, zahtevki, obvestila, pritožbe, prijave, tožbe, sklepi, poročila, dopisi itd.).

Program uporabnike vodi skozi postopek izdelave dokumentov s pomočjo inteligentnega spletnega vmesnika, ki uporabniku postavlja vprašanja, hkrati pa mu svetuje, ga usmerja in opozarja z napotki, navodili, opisi in primeri. Ob odgovarjanju na vprašanja se uporabniku v ozadju gradi dokument, ki je v končni obliki prilagojen njegovim konkretnim potrebam v določeni situaciji. Poleg samega pravnega dokumenta je uporabnik informiran tudi o tem, kaj mora še storiti, da bo dosegel cilj, ki ga zasleduje (npr. zaposlil delavca, dosegel vpis v sodni register, postal lastnik kupljene nepremičnine in podobno).

Vsebine so namenjene vsem, ki potrebujejo kakršenkoli pravni dokument, v prvi vrsti pa podjetnikom, direktorjem, poslovnim sekretarkam, tajnicam, pravnikom ter vodjem kadrovskih, računovodskih in finančnih služb.

Prednosti uporabe portala Informiran.si

  • interaktivno informiranje
  • prihranek časa
  • nižji stroški
  • pravna varnost na najvišjem nivoju
  • prijaznost in inteligentnost uporabe
  • preprostejše urejanje pravnih zadev

Ugodnosti za člane GZS 

Gospodarska zbornica Slovenije je z družbo INform d.o.o. podpisala sporazum o sodelovanju, po katerem lahko člani GZS izkoristijo posebne ugodnosti pri uporabi portala www.informiran.si.

INform priznava članom GZS s poravnano članarino pri uporabi svojih storitev naslednje ugodnosti:

  • vsakemu članu GZS s poravnano članarino, ki bo na račun INform-a prvič nakazal znesek dobroimetja, bo INform priznal 1.000 SIT (12 točk) posebnega bonusa in mu za toliko tudi povečal stanje ne njegovem računu; ugodnost velja do vključno 10.7.2006,
  • vsakemu članu GZS s poravnano članarino, ki se bo prvič naročil na storitve INform-a in ki bo z INform-om sklenil naročniško pogodbo za najmanj 3 mesece, bo INform eno mesečno naročnino podaril, torej bo član plačal le znesek treh mesečnih naročnin, prejel pa bo štiri zaporedne mesečne naročnine.

(Naštete ugodnosti se v obdobju njihovega koriščenja izključujejo s popusti in ugodnostmi, ki jih družba INform d.o.o. sicer nudi na portalu www.informiran.si.)

Prijava – polnjenje dobroimetja
Za
polnjenje dobroimetja morate biti registrirani.

>>> Brezplačna registracija na portalu www.informiran.si

Prijava – mesečna naročnina
Za pridobitev naročnine morate biti registrirani.

>>> Brezplačna registracija na portalu www.informiran.si


Avtor: INform in GZS