Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: Sklic 13. redne Skupščine RGZC

Na osnovi 17.člena Statuta Regionalne gospodarske zbornice Celje (RGZC) sklicujem 13. redno Skupščino in 5. sejo UO RGZC in ki bo v ponedeljek, 27. maja 2019 ob 12.00 uri v družbi Etra d.o.o. na lokaciji Bukovžlak 101, 3000 Celje.

Arhiv: Sklic 13. redne Skupščine RGZC

Arhiv: Sklic 13. redne Skupščine RGZC

Na skupščini imajo pravico sodelovati in glasovati zastopniki oziroma pooblaščenci pravnih in fizičnih oseb, ki izpolnjujejo pogoje za članstvo v RGZC in so podali pisno izjavo o članstvu v RGZC (vsi ustanovni člani) in tudi vsi, ki so pridobili status člana RGZC (plačana članarina RGZC).

Arhiv: Vodenje skupine v proizvodnji - BREZPLAČNO USPOSABLJANJE

Obveščam vas, da so na CPU v okviru projekta »dvig kompetenc za 45+« objavili nove termine za brezplačno usposabljanje za »vodje skupine v proizvodnji« za zaposlene (in brezposelne) s srednješolsko poklicno izobrazbo in starostjo nad 45 let (vsaj 70% udeležencev). 30 urni poglobljen program je sestavljen iz mehkih veščin vodenja & metod vitke proizvodnje. Za večja podjetja lahko organizirajo tudi interno skupino do 15 oseb.

Arhiv: Upravljanje družinskih podjetij in nove oblike financiranja njihove rasti (23. april 2019, 9:00-11:15, GZS)

Trenutno se veliko družinskih podjetij sooča z izzivom prehoda upravljanja in lastništva na drugo generacijo ali iščejo različne možnosti za hitrejšo rast poslovanja. Vabimo vas na konferenco "Upravljanje družinskih podjetij in nove oblike financiranja njihove rasti".

Arhiv: Vabilo na čezmejni poslovni dogodek Circular Economy Slovenia-Styria panel & B2B Meeting

V imenu SRIP – Krožno gospodarstvo vljudno vabljeni na čezmejni poslovni dogodek Circular Economy Slovenia-Styria panel & B2B Meeting, ki bo potekal 16. aprila 2019 v ICS Internationalisation Centre of Styria, Lindweg 33, v Gradcu. Namen srečanja je predstavitev slovenskih in avstrijskih podjetij, ki delujejo na področju krožnega gospodarstva, in sicer s poudarkom na področju energije in odpadkov. Po predstavitvi in B2B srečanjih podjetij sledi mreženje in zatem ogled dobre prakse v Gradcu: podjetja Saubermacher AG.

Arhiv: Projekt POLET: Ali ste vedeli?

Evropska populacija se stara. Do leta 2080 bo skoraj dvakrat toliko ljudi, starih 65 let in več ...

Arhiv: PODALJŠAN ROK ZA ODDAJO PRIJAV NA RAZPIS ZA ZBIRANJE PRIJAV ZA PODELITEV PRIZNANJ INOVACIJAM V CELJSKI REGIJI ZA LETO 2019

PODALJŠAN ROK ZA ODDAJO PRIJAV NA RAZPIS ZA ZBIRANJE PRIJAV ZA PODELITEV PRIZNANJ INOVACIJAM V CELJSKI REGIJI ZA LETO 2019 do 08. APRILA 2019.

Arhiv: Obvestilo za davčne zavezance za oddajo davčnih obračunov DDPO in DohDej za koledarsko leto 2018

Arhiv: Obvestilo za davčne zavezance za oddajo davčnih obračunov DDPO in DohDej za koledarsko leto 2018

Delovanje sistema eDavki je zaradi tehničnih težav, ki jih že odpravljajo, upočasnjeno, kar povzroča težave zavezancem in pooblaščencem pri vnosu podatkov v davčni obračun DDPO in DohDej in v priloge, ki so sestavni del obračuna. Ker se bliža rok za oddajo davčnih obračunov DDPO in DohDej, ki se letos izteče v ponedeljek, 1. 4. 2019, zavezance obveščamo, da Finančna uprava RS davčnih zavezancev, za katere bodo davčni obračuni DDPO in DohDej oddani z zamudo, vendar najkasneje do 8. 4. 2019, ne bo kaznovala zaradi prepozne oddaje.

Arhiv: Pismo predsednika GZS - sporazum o sodelovanju med koalicijo in stranko Levica

Arhiv: Pismo predsednika GZS - sporazum o sodelovanju med koalicijo in stranko Levica

Na Gospodarski zbornici Slovenije z zaskrbljenostjo spremljamo sklepanje sporazuma o sodelovanju med Vlado oz. koalicijo in opozicijsko stranko Levica za leto 2019. Sporazum se dotika nekaterih ključnih družbeno ekonomskih vprašanj in bo pomembno vplival na prihodnost v Sloveniji.

Arhiv: Investicija v (duševno) zdravje zaposlenih se tudi finančno povrne

Arhiv: Investicija v (duševno) zdravje zaposlenih se tudi finančno povrne

V okviru projekta "NAPREJ" vam pošiljamo povezavo do Webinarja "Ali se vlaganje v duševno zdravje na delovnem mestu izplača?"

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.