Regionalna gospodarska zbornica Celje

Arhiv: Glasujte za naj inovacijo po izboru javnosti!

Glasovanje bo potekalo od 12. septembra 2017 dalje.

Arhiv: Sklic 11. Skupščine RGZC

Arhiv: Sklic 11. Skupščine RGZC

Na osnovi 17.člena Statuta Regionalne gospodarske zbornice Celje (RGZC) sklicujem 11. redno Skupščino RGZC , ki bo v ponedeljek, 25. septembra 2017 ob 13. uri v prostorih družbe Skei Novem Car Interior design, d.o.o. Ložnica pri Žalcu 53, 3310 Žalec.

Arhiv: Visoka šola za proizvodno inženirstvo vabi na informativne dneve in k vpisu v študijsko leto 2017/18

Arhiv: Visoka šola za proizvodno inženirstvo vabi na informativne dneve in k vpisu v študijsko leto 2017/18

Visoka šola za proizvodno inženirstvo izvaja študijski program Sodobno proizvodno inženirstvo, ki je bil razvit na podlagi potreb širšega regijskega prostora in ob močni podpori gospodarstva. Diplomanti pridobijo strokovni naslov diplomirani inženir strojništva, ki je eden izmed najbolj iskanih tehniških poklicev na trgu dela. Šola študij izvaja že tri leta. Glede na študentske ankete in odzive podjetij, v katerih so prvi diplomanti zaposleni, zelo kakovostno. Na nekaterih področjih, kot so orodjarstvo, trajnostno proizvodno inženirstvo in preoblikovalne tehnologije smo odlično opremljena in kompetentna visokošolska inštitucija v slovenskem prostoru, tako na izobraževalnem kot tudi raziskovalnem področju. Kakovostno delovanje visokošolskega zavoda je potrdil tudi Svet Nacionalne agencije RS za kakovost v visokem šolstvu, ki je junija 2013 podaljšal akreditacijo visoki šoli za sedem let, kar je najdaljša možna doba podaljšanja. Informativna dneva bosta organizirana v četrtek, 24. 8. 2017 ob 16. uri in v četrtek 14.9. 2017 ob 16. uri v prostorih šole na Mariborski c. 2, Celje v 1. nadstropju (šola se nahaja v stavbi, kjer deluje tudi Mladinski center Celje). Več informacij o Visoki šoli za proizvodno inženirstvo je dostopnih na www.vspi.si.

Arhiv: Regionalno stičišče dostojnega dela Celje (RSDDC)

Arhiv: Regionalno stičišče dostojnega dela Celje (RSDDC)

Projekta »Regionalno stičišče dostojnega dela Celje (RSDDC)« je namenjen reševanju problematike negativnih učinkov nezakonite uporabe atipičnih oblik dela v obeh kohezijskih regijah Slovenije in uveljavljanju koncepta dostojnega dela za vse državljane, kar bo vplivalo na zmanjšanje deleža kršitev na področju delovnopravne zakonodaje v povezavi s pogodbo o zaposlitvi.

Arhiv: Poslovanje gospodarstva celjske regije

Arhiv: Poslovanje gospodarstva celjske regije

Celjska regija dosega okrog 8% ekonomske moči v Sloveniji. V preteklem letu je v regiji poslovalo 8,1% vseh gospodarskih družb, ki so zaposlovale 9% zaposlenih, ustvarile 7,3% vseh prihodkov, 8,5% čistega dobička ter 9,4% dodane vrednosti. Gospodarske družbe regije so preteklo poslovno leto povečale število zaposlenih za 7,2% in prihodke za 6,4% ter poslovno leto zaključile z neto čistim dobičkom v znesku 316.074 tisoč evrov.

Arhiv: Medijska hiša Novi tednik in Radio Celje nudi članom RGZC 30% popust za oglaševanje

Arhiv: Medijska hiša Novi tednik in Radio Celje nudi članom RGZC 30% popust za oglaševanje

Medijska hiša Novi tednik in Radio Celje nudi članom RGZC v času MOS kar 30-odstotni popust na 30-dnevno oglaševanje na novičarskih spletnih straneh, katere dnevno obišče 12.000 obiskovalcev.

Arhiv: Primer dobre prakse sodelovanja Univerze z gospodarstvom

Arhiv: Primer dobre prakse sodelovanja Univerze z gospodarstvom

Študenti Fakultete za organizacijske vede in Fakultete za logistiko Univerze v Mariboru so uspešno zaključili projekt "Izdelava koncepta IT platforme". Projekt je bil izveden v okviru razpisa "Javni razpis projektno delo z gospodarstvom in negospodarstvom v lokalnem in regionalnem okolju - po kreativni poti do znanja 2016/2017", ki ga sofinancira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Arhiv: ČLAN - ČLANU: Ekonomska šola Celje, Višja strokovna šola  nudi članom RGZC 10% popust pri izobraževanju vaših zaposlenih

Arhiv: ČLAN - ČLANU: Ekonomska šola Celje, Višja strokovna šola nudi članom RGZC 10% popust pri izobraževanju vaših zaposlenih

Ekonomska šola Celje, Višja strokovna šola nudi članom RGZC 10% popust pri izobraževanju vaših zaposlenih. Izvajajo modula : Tehnični komercialist in Računovodja. Študij na višji strokovni šoli omogoča pridobitev naziva: EKONOMIST, raven pridobljene izobrazbe: VI/1.

Arhiv:  Razpis volitev v organe Regionalne  gospodarske zbornice Celje

Arhiv: Razpis volitev v organe Regionalne gospodarske zbornice Celje

Članom organov RGZC 2. oktobra 2017 poteče petletni mandat, zato v letošnjem letu potekajo volitve v organe RGZC.

Arhiv: Sklic 10. redne Skupščine RGZC

Na osnovi 17.člena Statuta Regionalne gospodarske zbornice Celje (RGZC) sklicujem 10. redno Skupščino RGZC in sejo UO

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.